


Si la cocció és més llarga i deixa anar líquid, és aconsellable
no llençar-lo i incorporar-lo a la salsa, ja que s´ha endut bona part dels elements de sabor. Justament per mantenir.los en el bolet és pel que s´aconsella no posar-lo en remull, recòrrer a un pinzell per retirar-ne les brosses i passar-lo just un moment per aigua avinagrada, un fet que, a és en retardarà l´enfosquiment.
Font: Revista Cuina, 2010, nº 103. Pag 10. Ed. 62
Francès: champignon.
Anglès: mushrooms.
Cantitats per 100 gr. de porció comestible.
Porció comestible: 80%
Energia (kcal): 12
Aigua (gr.): 93
Proteïna (gr.): 1,8
Greix total gr: 0,3
Hidrats de Carboni (gr): 0,5
Fibra(gr): 1,9
Sodi (mg.): 10
Potassi (mg): 470
Calci (mg): 1,8
Magnesi (mg): 12,2
Fòsfor(mg) 115
Tabla Composició d´aliments. Universidad de Granada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada