
Ingredients:
4 pomes reineta.
3 ous.
100 gr. de sucre
50 gr. de farina
1 cullerada de llevat royal
100 gr. de *manequilla.
La ralladura d'una llimona.
1 motlle rodó. (23 cm més/menys)
Preparació:1. Pelar i tallar tres pomes a qüarts sense el cor i laminar els qüarts finament. L'altra poma reservar pelada per decorar la part superior.
2. Batre els ous i incorporar el sucre i seguir batent.
3. Incorporar la farina, l'impulsor royal i la ralladura de llimona.
4. Afegir la poma laminada.
5. Agregar la mantega en pomada i barrejar tot be.
6. Introduir en el motlle, adornar amb la poma reservada i coure al forn a 180ºC uns 20 minutos. Punxar amb un escuradents per comprovar que aquesta completament cuita.
7. Deixar refredar i desmoldar.
Recepta de Maria Jesus Botella
Restaurante Casa Marcos.
Fonts de l' Algar.
Callosa d' en Sarrià.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada