dilluns, 3 d’octubre del 2011

Elaboració de rent natural.















Ingredients:

Pomes

Aigua

Farina de força.

Elaboració de rent natural I




Peleu les pomes i tritureu-les.



Peseu:

100 g de farina de força.

100 g de poma triturada pasada per un colador fi.

40 o 50 grs de aigua.


Barrejeu els ingredientes i deixeu-los reposar 48 hores.



Pes total 250 g




Rent natural II "Pasades 48 hores"



Pasades 48 hores, la barreja es fa quasi líquida, i plena de bombolles de gas càrbonic. Despren una olor agra però no desagradable deixant records d´alcohol a les foses nasals com si hagueses olorat del coll d´una ampolla de ginebra.











I ara heu de fer la primera refredada del llevat.




Primer: peseu el rent o la barreja. (En este cas pesa: 186 g )



Aleshores peseu el mateix pes de farina que el que pesa el llevat. 186 g de farina de força.



I afegiu aigua la mitat de pes que heu afegit de farina. 186/2= 93 g de aigua.









Barrejeu els ingredientes i deixeu-ho reposar 24 hores.


















Rent naural III. Pasades 24 hores.

Pasades 24 hores el rent mostrarà

este aspecte, haurà triplicat el volumen, i ja no fa tanta olor àcida però segueix olorant un poc a alcohol.


Ara el llevat pesa 264 g.


És el momoment de realitzar una altra refredada, per tant hi afegirem 264 g de farina de força i 132 g de aigua i ho deixarem reposar 12 hores a uns 28 º C, tapat amb tela.

Vigila, ha de reposar fins que triplique el volumen. Si ho fa abans de 24 hores, realitza lal següent refredada.

divendres, 17 de juny del 2011

LES CUALIFICACIONS PROFESSIONALS I LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

Coneixer les cualificacions professionales i els termes més usuals per a la seva explicació i definició, sens subte t´ajudará a entendre la importància que poden arrivar a tindre per a la teva formació i per al desenvolupament de la teva professió.
Punxa damunt el títol d' aquesta entrada i descubreix tu mateix, seguint els passos que et mana la webqüest, què són les cualificacions profesionals i on están definides, com están estructurades, etc.

dijous, 31 de març del 2011

ELABORACIONS MÓDUL PROFESSIONAL POSTRES EN RESTAURACIÓ CURS 2010/2011

Entrades:
IES Mediterrània. Benidorm.Elaboraciones Módulo Profesional Postres en Restauración.Curso 2010/2011 on PhotoPeach

dissabte, 19 de febrer del 2011

Matafaluga (Pimpinella anisum)

















Planta herbàcia anual de la família de les umbel.líferes (Pimpinella
anisum), de fulles incises o pinnatipartides, d' umbel.les de flors blanques i fruits aromàtics.
Anís.