dimarts, 23 d’abril del 2013

Dia del llibre 2013. Reinventores de Marta Fernández Guadaño.

Marta Fernandez amb aquest llibre ens descriu diferents tipus de negocis de restauració posats en marxa per restauradors de tradició familiar y nous restauradors que han innovat en els negocis de la restauració.
Aquets llibre descriu les claus del èxit de aquestes empreses i com ha influit la innovació i la creativitat. Sense oblidar la investigació, el treball constant per millorar i la busqueda de la excelència pera al benefici del client.
Un llibre interessant per a descubrir diferents formes de negoci en la hosteleria.

diumenge, 31 de març del 2013

Sequillos

Recepta tradcional, econòmica i molt fàcil del elaborar. Com totes les elaboracions dolçes de aquestes terres, agüanta prou de tems sense falta de nevera, sols cal tindrelos guardats dintre de una caixa.






Ingredients:
6 ous batuts.
250 cl o 1 got d' oli.
1/s kg de sucre.
4 gaseoses (4 blanques  i 4 blaves)
Farina, la que admitixca.

Elaboració:
Bat els ous i incorpora el sucre i el oli.
Barreja les gasseoses blanques amb la farina i incorpora-la a la barreja d' abans.
Quant tingues la masa consistent, que es despegue de les mans posa les gasseoses blaves.
Després fes trenetes commo les de la foto. Espolvoretja de sucre i canella per demut i cou a 180ºC

dilluns, 25 de març del 2013

Orla despedida alumnos Dirección Cocina Promoción 2011-2013

Los alumnos de 2º de Dirección de Cocina del IES Mediterrània, abandonan las aulas para iniciar sus prácticas en puestos de trabajo. Desearles mucha suerte en su nueva andadura profesional.
IES Mediterrània. Módulo Gestión de la Producción en Cocina. Orla despedida alumnos Dirección Cocina. on PhotoPeach