diumenge, 31 de març del 2013

Sequillos

Recepta tradcional, econòmica i molt fàcil del elaborar. Com totes les elaboracions dolçes de aquestes terres, agüanta prou de tems sense falta de nevera, sols cal tindrelos guardats dintre de una caixa.






Ingredients:
6 ous batuts.
250 cl o 1 got d' oli.
1/s kg de sucre.
4 gaseoses (4 blanques  i 4 blaves)
Farina, la que admitixca.

Elaboració:
Bat els ous i incorpora el sucre i el oli.
Barreja les gasseoses blanques amb la farina i incorpora-la a la barreja d' abans.
Quant tingues la masa consistent, que es despegue de les mans posa les gasseoses blaves.
Després fes trenetes commo les de la foto. Espolvoretja de sucre i canella per demut i cou a 180ºC

dilluns, 25 de març del 2013

Orla despedida alumnos Dirección Cocina Promoción 2011-2013

Los alumnos de 2º de Dirección de Cocina del IES Mediterrània, abandonan las aulas para iniciar sus prácticas en puestos de trabajo. Desearles mucha suerte en su nueva andadura profesional.
IES Mediterrània. Módulo Gestión de la Producción en Cocina. Orla despedida alumnos Dirección Cocina. on PhotoPeach